Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

DEZINFECTANTI – AVIZ MINISTERUL SANATATII

DEZINFECTANTI – AVIZ MINISTERUL SANATATII

UP CLEAN va pune la dispozitie o gama larga de produse cu dezinfectanti, marea majoritatea fiind avizate si de MINISTERUL SANATATII.

In categoria DEZINFECTANTI – AVIZ MINISTERUL SANATATII veti gasi:

  • detergenti pentru suprafete cu dezinfectant
  • detergenti pentru vase cu dezinfectant
  • clasicul alcool sanitar
  • sapunuri lichide si geluri cu dezinfectanti
  • pulverizatoare pentru dezinfectanti
  • termometre non-contact
  • statii, respectiv standuri pentru dezinfectare

Tot la noi gasiti si dispenserele sau dozatoarele potrivite sapunurilor lichide cu dezinfectanti sau pentru gelurile dezinfectante.

Pentru eliminarea de pe suprafete sau obiecte a unor virusi, microbi, bacterii sau fungi, se utilizeaza detergenti pentru suprafete, pentru vase sau pulverizatoare pentru incaperi.

Dezinfectantul perfect ar trebui sa sterilizeze perfect materialul sau obiectul pe care este aplicat, fara a provoca daune materialului sau obiectului infestat, sa fie la un pret acceptabil si non-coroziv.

Dezinfectantul de maini este, in esenta, o combinatie intre un tip de alcool ( ethyl, isopropyl, sau/si n-propyl ), amestecat cu ingrediente hidratante ( precum glycerol sau aloe ) si apa. Alte ingrediente, precum coloranti sau parfumuri pot fi adaugate.

Dezinfectantii de maini au ajuns sa fie indispensabili in domenii precum sectorul medical si industria alimentara, insa si in randul consumatorilor, in special in timpul pandemiilor. Atunci cand pandemiile au aparut, dezinfectantii de maini au fost printre primele produse care au devenit foarte greu de procurat, datorita cererii extrem de ridicate. Totusi, se recomanda ca mainile sa fie igienizate cu un dezinfectant maini doar atunci cand nu exista acces la apa si sapun.

Filtrare dupa
Se afiseaza 1-40 din 48 produs(e)

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a utiliza lista de preferinte.

Autentificare