Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Livrarea produselor

Upclean.ro expediaza comenzile dumneavoastra atat prin intermediul masinilor propri cat si prin intermediul firmelor de curierat Livrarea produselor are o arie de extindere națională și, astfel, se va face oriunde în România in termen de 24 - 48 ore în funcţie de localitatea de destinaţie. Acest timp se calculează din momentul în care s-a convenit asupra modalităţii de plată. Marfa va fi livrată direct la adresa specificată în comandă. Impreună cu produsele comandate, veţi primi şi factura corespunzatoare, pe care vă rugăm să o păstraţi.

1. Gratuit

- in 24-48 de ore de la primirea comenzii pentru Cluj Napoca si pentru comenzi de minim 100 lei +TVA sau la un tarifi fix de 12 lei pentru comenzi mai mici de 100 lei + TVA.

2. Gratuit

- pentru comenzi de peste 300 lei +TVA, in orice judet al tarii unde exista centre ale curierilor rapizi agreati de catre Upclean.ro. Pentru kilometri suplimentari, transportatorul percepepe taxe suplimentare care va vor fi comunicate. Exceptie fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special si pentru care costul de transport va fi comunicat inaintea finalizarii comenzii.

3. Tarif fix de 19.90 lei

- pentru comenzi mai mici de 300 lei in orice judet al tarii unde exista centre ale curierilor rapizi agreati de catre Upclean.ro.Exceptie fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special si pentru care costul de transport va fi comunicat inaintea finalizarii comenzii.

- pentru kilometri suplimentari, transportatorul percepepe taxe suplimentare care va vor fi comunicate. Exceptie fac comenzile atipice, produsele de volum ce necesita un transport special si pentru care costul de transport va fi comunicat inaintea finalizarii comenzii.

Va multumim,
Echipa UP Clean

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a utiliza lista de preferinte.

Autentificare