Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
IDUNA

IDUNA

De mai bine de 60 de ani brandul IDUNA  si-a construit o reputatie bazata pe calitatea deosebita a produselor si serviciilor oferite clientilor sai. Recunoscut pe plan mondial ca un producator avand o foarte inalta responsabilitate ambientala si comercializand o gama de peste 180 de produse specializate pe diferite tipuri de industrii, firma Iduna a reusit sa se faca cunoscuta si sa se mentina datorita aprecierii unanime a clientilor sai, pentru produsele si serviciile oferite.

Utilizand produsele IDUNA va garantam: reducerea costurilor totale, solutii profesionale de curatare - dezinfectie si igienizare usor de utilizat, monitorizare in timp real al costurilor precum si un impact minim asupra mediului  inconjurator.

Toate produsele noastre satisfac cele mai exigente standarde de calitate si biodegradabilitate, fapt atestat de certificatele dobandite ISO 9001-ISO 14001-ISO 45001 si GRUNNE LINIE, totodata ne mandrim sa fim primul producator din Europa ce a dobandit ISO 14001. 

Aceste produse profesionale au fost concepute special pentru a aduce clientilor nostri: solutii  profesionale economice pentru curatare, intretinere, igienizare si dezinfectie la o calitate ridicata. 

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a utiliza lista de preferinte.

Autentificare