Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
ATTITUDE

ATTITUDE

   Inspirat din natura si din grija pentru mediul inconjurator si pentru familie, brandul ATTITUDE a luat nastere in Canada in primavara anului 2005, cu promisiunea ca produsele ecologice create sa fie cu impact redus aspura planetei. 

   Fondatorii (Jean-François Bernier (JF) and Benoît Lord) si-au dorit sa creeze o gama de produse pentru ingrjirea casei, exclusiv din materii prime naturtale, care aveau aceleasi rezultate ca si cele sintetice sau chiar mai bune. Calitate superioara la pret de supermarket, accesibila tuturor.
Fondatorii si-au luat angajamentul ca produsele lor sa aiba cel mai mic impact asupra mediului inconjurator si asupra sanatatii familiilor. Acest lucur insemna ca produsele nu vor contine compusi chimicali cauzatori de cancer, agenti cauzatori de mutatii genetice sau tulburari endocrine, nici macar la nivel legal permis/tolerat.
   Chiar daca nu exista studii stiintifice care sa demonstreze ca expunerea pe termen lung, chiar si la doze mici de chimicale, nu afecteaza sanataea, JF Bernier si Benoît Lord au preferat sa le elimine in totalitate, pentru a minimiza impactul asupra mediului in care traiesc, asupra copiilor si asupra familiei.

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a utiliza lista de preferinte.

Autentificare