Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
AIR WICK

AIR WICK

AIR WICK

Aceasta marca este detinuta de Reckitt Benckiser , o companie britanica, cel mai mare producator mondial de produse de curatat.

Alte marci cunoscute detinute de aceasta companie sunt Cillit Bang, Calgon, Vanish, Dettol, Durex, Finish, Gaviscon, Scholl, Strepsils, Nurofen, Veet si multe altele.

Air Wick se adreseaza persoanelor care doresc sa isi pastreze casa placut parfumata si primitoare pe o perioada lunga de timp. Gama lansata acopera segmentul odorizantelor de camera automate (cu produsele Air Wick Freshmatic X-Press) si segmentul odorizantelor de camera electrice (cu produsele Air Wick Electrice).

Inedit pe piata odorizantelor de camera automate, spray-ul Air Wick Freshmatic X-Press mentine casa parfumata pana la 2 luni de zile. Aparatul functioneaza cu baterii si poate fi programat sa pulverizeze o aroma placuta de parfum la intervale de 9, 18 sau 36 minute. In plus butonul"X-Press" permite o pulverizare instanta de parfum in afara timpului selectat. Air Wick Freshmatic X-Press este disponibil pe piata in diferite arome: Lavanda, Frezie&Iasomie, Fresh Waters si altele. Rezerva spray (250 ml) este inlocuibila si e disponibila in variantele: Lavanda, Frezie&Iasomie, Fresh Waters, Citrus.

Gama Air Wick Electrice cuprinde o varietate de arome: Anti-Tabac, LevanticaΜsetel, Ambra&Trandafiri, Mandarin & Ceai Verde, Eucalipt&Citrus, Fresh Water si altele aparute recent.

Aparatul electric se comercializeaza impreuna cu rezerva gratuita de 10 ml ce pastreaza casa placut mirositoare pe o perioada de pana la 14 zile. Intensitatea emisiei de parfum poate fi reglata de la nivelul 1 la 5. Parfumul este disponibil si in varianta rezervei separate de 19 ml pentru aparatul electric, ce dureaza pana la 84 de zile.

Mai nou puteti gasi sub aceasta marca si odorizante de camera sub forma de gel sau odorizante stick-up gel sub diferite arome.

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a utiliza lista de preferinte.

Autentificare